Temaer – fra krise til heling

Potentiale. I arbejdsliv, studietilværelse, parforhold, familierelationer og mange andre situationer kommer vores temaer og livsduelighed til udtryk. Hvordan vi orienterer os og positionerer os i vores omgivelser og relationer, handler om vores selvforståelse, selvtillid og evne til at finde ro og føle tryghed.

Mistrivsel og tilstande som depression, angst, skam, uro og stress opstår ikke ud af ingenting. Det gode ved dét er, at der faktisk er noget at gøre ved disse tilstande.

Jeg har ønsket at se fremad og finde konstruktive måder og metoder, som jeg kan anvende fremadrettet. Og det har jeg virkelig fået. / Kvinde, 56 år

Vores modstandsdygtighed i tilværelsen kan være udfordret på forskellig vis og af mange årsager. Med nye indsigter og forståelse er der mulighed for at ændre uhensigtsmæssige dynamikker i adfærds- og tankemønstre.

I processen er der altid fokus på at arbejde med potentiale og personlig udvikling, som er væsentlige elementer i terapien.
Når indsigter bliver til erkendelser på et dybere plan, dannes der grobund for forandringsprocesser, der kan være livsændrende.

Når en af mine klienter oplever at noget har ændret sig, sker det ofte på en forunderlig stille måde. På næsten usynlig vis får klienten en fornemmelse af, at noget … lige her og nu føles helt rigtigt. Og det er et fantastisk øjeblik 🙂