Potentiale og personlig udvikling

I et terapiforløb vil du mærke fornyelsen – at du hver gang fortløbende arbejder fra et bedre udgangspunkt. Et kort terapiforløb kan bidrage til bedre forståelse og selvindsigt. Et længerevarende terapiforløb fremmer udvikling, mærkbare forandringer og heling.

Det er min erfaring, at mine klienters udbytte af den enkelte session er væsentligt større, når vi har den nødvendige tid hver gang. Klientens proces får tid og ro til at udfolde sig og det skaber grobund for at noget betydningsfuldt på et dybere plan kan ske.


Klientudsagn

Kvinde 60 år

Når jeg sidder hos Grith og ‘lander’, er det som at træde ind i det frirum, der er mit. Grith er kompetent, altid nærværende og professionelt iagttagende på samme tid, og det er rart. Det kræver jo tillid at overgive sig til øvelser, der godt kan føles lidt akavede og sære, men også overraskende virkningsfulde. Vi er der for at udføre et vigtigt stykke arbejde sammen, og det kan jeg godt lide.

Mand 24 år

Jeg er en 24-årig fyr, der valgte at søge hjælp hos Grith på grund af min langvarige kamp med social fobi. En fobi der gjorde mit liv indholdsløst og ensomt, hvor jeg havde svært ved at begå mig i sociale sammenhænge og præsentere foran andre mennesker. Gennem mine sessioner med Grith har jeg fået en forståelse for rodårsagerne til mine problemer og arbejdet med teknikker til at håndtere min krop, når jeg befinder mig i angstprovokerende situationer. Jeg synes Grith er god til at skabe en behagelig og tryg atmosfære under terapien, hvilket gjorde det nemt for mig at åbne op og dele mine følelser uden frygt for at blive dømt. Hvis du selv går og kæmper med social fobi, ensomhed eller familiær skam, kan jeg varmt anbefale Grith og hendes arbejdsmetoder.

Kvinde 33 år

Mit første møde med Grith var da jeg pludseligt stod i mit livs sværeste sorg, som jeg på ingen måde så mig ud af, udover at begynde i terapi. Periodevis har jeg gjort brug af både psykologer, terapeuter og coaches, bl.a. grundet depression, angst og personlig udvikling, men ingen har været, mødt og/eller set mig som Grith. Jeg er nu på mit tredje forløb, og jeg kan ikke forestille mig, at skulle undvære Grith i min sparring og perspektivering her i livet. Efter hver session går jeg fra det skønne lokale på Østerbro, med ny viden og aha-oplevelser. Grith er blevet min livsmentor, og har hjulpet mig – og hjælper mig fortsat – med bl.a. (livs)traumer og strategier, sorg, tanke- og følelsesmønstre, selvværd, eksistens; at se på mig selv, mine relationer og livet på en ny og anderledes måde, som jeg ikke troede mulig, men altid vil være taknemmelig for. Alle burde ha’ en Grith i deres liv.

Kvinde 56 år

Jeg er en kvinde på 56 år, som har konsulteret Grith da jeg følte mig forvirret og utilpas. Frustreret og stresset, både i mit personlige liv, men også i mit arbejdsliv. Vi har arbejdet med relationer, specielt ift. min mor. Det har været rigtig givende og har hjulpet mig til en større forståelse og accept, ja kærlighed til min mor. Vi har arbejdet meget med selvværd og arbejdsrelaterede emner. Vi har arbejdet med løsninger ift grounding. Og meget andet. Arbejdet har været præget af Griths store viden og kompetencer ift. forskellige metoder at arbejde på. Metoderne er selvfølgelig først og fremmest samtale, iblandet forskellige øvelser hvilket har fungeret rigtig godt for mig. Jeg har ønsket at se fremad og finde konstruktive måder og metoder som jeg kan anvende fremadrettet. Og det har jeg virkelig fået. Jeg vil helt sikkert vende tilbage hvis jeg mærker behov for redskaber til at komme videre, eller bliver fanget i uhensigtsmæssige mønstre igen. Som en sidegevinst er jeg næsten trappet ud af min antidepressive medicin. Jeg kan varmt anbefale Grith.

Kvinde 33 år

Det har været livsforandrende for mig, og ting som har fyldt for mig på bestemte måder i mange mange år, begynder pludselig at være anderledes. Noget jeg helt oprigtigt aldrig havde troet, var muligt. Den aften jeg skrev til Grith første gang, havde jeg en forestilling om, hvilken rejse jeg skulle på, og ikke mindst (og nok mest af alt) hvilket mål, jeg skulle ende ud med. Min rejse blev helt anderledes. Den startede angstprovokerende, uoverskuelig og med en stor følelse af fastlåsthed. Nu sidder jeg et halvt år efter. Vi er stadig på rejsen. Vi – for selvom jeg er klar over, at rejsen er min, så føles Grith som en perfekt og uundværlig rejsemakker. Rejsen føles nu spændende. Til hver telefonsession er jeg nu spændt på, hvad jeg nu lærer om mig selv. Jeg er nysgerrig og jeg oplever at finde mere og mere hjem til mig selv. Hvor jeg før så alle bakkerne på rejsen – alle udfordringerne og håbløsheden, ser jeg nu de smukke små forandringer – inde i mig og udenom mig. Processen er enormt (og ubeskrivelig) lærerig. Og jeg vil bare have mere!

Mand 29 år

Jeg fik anbefalet Grith af min læge efter samtaler med både psykiater og anden terapeut. Disse havde ikke gjort meget for mig, da jeg ikke følte mig mødt, forstået eller at der egentlig blev lyttet til hvad jeg sagde. Fra første færd af med Grith følte jeg, at jeg var et kærligt og meningsfyldt sted. Et sted hvor jeg blev mødt med et sjældent nærvær og en ægte interesse og forståelse for hvem jeg var og er som menneske. Det var noget der gav grobund for hvor ærlig jeg selv kunne være – hvad jeg turde sige højt – og det var startskudet til en accept og forståelse af mig selv, som jeg ikke kan sætte en pris på i dag. At gå i terapi hos Grith har bibragt mig en essentiel selvindsigt og selvforståelse, der har gjort førhen uoverskuelige problemer overskuelige.

Kvinde 37 år

Da jeg i vinter oplevede depressive tilstande, var det nemt for Grith at gribe mig, da vi allerede kendte hinanden godt efter et halvt års terapi. I Grith har jeg en terapeut, der kan bidrage i alle de livsaspekter, jeg har taget op indtil nu. Selvom vi har set hinanden fast igennem et år, har jeg ikke i sinde at stoppe. Der behøver ikke være krise eller problemer før, man begiver sig ud på en rejse med Grith. Det er et valg om at prioritere sig selv og egen udvikling.

Mand 24 år

Grith har givet mig håbet tilbage, så jeg kan komme af med mine traumer og derved leve op til mit potentiale og opnå mine drømme. Har prøvet kognitiv terapi før, uden stor effekt. Men fordi hendes metoder også arbejder med hele kroppen og det underbevidste, er de enormt meget bedre. Det kræver bare at man er villig til at prøve, og møder op i hendes klinik. Resten sørger hun for. Hun har vundet min tillid, og jeg er derfor tryg ved at åbne op og arbejde med mine udfordringer. Fantastisk rejsemakker ind i mit sind. Hun er omsorgsfuld, virkelig kompetent og ligeså eller mere nysgerrig end én selv på, hvad vi finder på rejsen og hvordan jeg udvikler mig.